nor
eng
nor
eng
menu

Oslo

KLARER DERE Å SLIPPE UT INNEN 60 MINUTTER?

Dere vil bli fengslet av mysteriene i Parapark! Reglene er enkle: Dere går inn i rommet og døren låses bak dere. Kun gjennom å undersøke rommet, knekke ulike koder og løse logiske oppgaver kan dere finne veien ut. Men husk, klokka tikker, og innen 60 minutter, må dere ha funnet veien ut. Alt dere finner kan være et potensielt spor, men husk, det viktigste er å samarbeide med resten av gruppen. Er dere smarte nok?

eller

OM ESCAPE GAMEHvem som helst kan prøve seg som kodeknekker i Parapark. 
Samarbeid og kommunikasjon står sentralt i spillet, og vi anbefaler derfor Paraparks’ Escape Games for teambuilding.

Parapark er perfekt for familier, skoleklasser, eller andre grupper som samarbeider til daglig – eller for dere som bare ønsker en spennende opplevelse her hos oss i Parapark. 


Det er ingen øvrig aldersgrense, men barn under 16 år må ha med en voksen på laget. Spillet krever verken fysisk styrke eller språkkunnskaper – her er det logikk som teller!

neste

bilder

Nyheter

Student rabatt

Student rabatt

Trenger du å ta en pause med examen og skole? Kom og prøv vår Escape room! Tren hjernen din med å løse oppgaver og finne koder samtidig som du har det gøy med vennene! Det er 20% rabatt for studenter. (Mandag - fredag)

Kan Coke TV komme seg ut av et Escape Room?

To Coke TV-kjendiser jobbet sammen på Parapark. Fant de veien ut av et Escape Room?

Museum

Museum

Har du besøkt alle museene? På utkikk etter opplevelser innendørs med venner eller familie? Kom og prøv en unik aktivitet som definitivt vil holde dere godt opptatt i en time og gi dere mye å prate om etterpå :)

KONTAKT OSS!!!

Contact us

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Telefonnummer: +47 405 89 383
E-mail: oslo@parapark.no
Parkeringsplass i gården. (Husk P-billett!)
Booking

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

+47 405 89 383

oslo@parapark.no

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

+47 405 89 383

oslo@parapark.no