nor
eng
nor
eng
menu

Oslo

KLARER DERE Å SLIPPE UT INNEN 60 MINUTTER?

Dere vil bli fengslet av mysteriene i Parapark! Reglene er enkle: Dere går inn i rommet og døren låses bak dere. Kun gjennom å undersøke rommet, knekke ulike koder og løse logiske oppgaver kan dere finne veien ut. Men husk, klokka tikker, og innen 60 minutter, må dere ha funnet veien ut. Alt dere finner kan være et potensielt spor, men husk, det viktigste er å samarbeide med resten av gruppen. Er dere smarte nok?

eller

OM ESCAPE GAMEHvem som helst kan prøve seg som kodeknekker i Parapark. Samarbeid og kommunikasjon står sentralt i spillet. Vi anbefaler derfor Parapark for teambuilding!

Parapark er også spennende for familier, klasser og andre grupper som samarbeider til daglig – eller som bare ønsker en spennende time hos oss i Parapark.


Alder spiller ingen rolle, men barn under 16 år må ha minst en voksen med på laget. Spillet krever verken fysisk styrke eller språkkunnskaper, - her er det hjernen som teller!

neste

bilder

Nyheter

Museum

Museum

Har du besøkt alle museene? På utkikk etter opplevelser innendørs med venner eller familie? Kom og prøv en unik aktivitet som definitivt vil holde dere godt opptatt i en time og gi dere mye å prate om etterpå :)

Kick-off event

Kick-off event

Skal dere starte nytt prosjekt på jobb og arrangerer en „kick-off event”? Kom igang med samarbeidet gjennom en unik opplevelse sammen. Her samarbeider alle med å løse gåter og åpne låser. Det er et flott miljø å bli kjent med hverandres arbeidsmåte, bli komfortable med å utveksle ideer og bygge opp en solid følelse av å være på lag.

Student rabatt

Student rabatt

Trenger du å ta en pause med examen og skole? Kom og prøv vår Escape room! Tren hjernen din med å løse oppgaver og finne koder samtidig som du har det gøy med vennene! Det er 20% rabatt for studenter. (Mandag - fredag)

KONTAKT OSS!!!

Contact us

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Telefonnummer: +47 405 89 383
E-mail: oslo@parapark.no
Parkeringsplass i gården. (Husk P-billett!)
Booking

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo