nor
eng
nor
eng
menu

Hva er Houdini skala?

Houdini skala er Paraparks egne skala av vanskelighetsgrader. Houdini skalaen viser hvor mye tålmodighet, konsentrasjon, samarbeidsevne, oppfinnsomhet, selvdisiplin og kombinasjonsevne som må til for å kunne unnslippe de ulike parapark rommene. Houdini skalaens høyeste grad er 5 ”Houdini”, og de originale Parapark rommene har enten 4 eller 5 på Houdini skalaen.
houdini houdini houdini houdini houdini

Hvem er Houdini?

Harry Houdini var en ungarsk magiker og escapologist populær på det tidlige 20.århundre. Han ble født Erik Weisz i Budapest, Ungarn i 1874. Hans spesielle evner og talent har ført han til et evig … som en av de største magikerne gjennom tidene.

Houdinis liv og mange talenter har vært grunnlag for mange bøker og filmer også  i etterkant av hans død. Houdini kunne unnslippe hva som helst og hvor som helst, inkludert handjern, vanntanker, tvangstrøyer og amerikanske og russiske fengsler.

Vi har dermed valgt å navngi vår skala for vanskelighetsnivå, i ære av Ungarske Harry Houdini – Houdini Skala. 

houdini

Historiene bak våre rom

 
Studio Nr. 113 - Metropolitan schizofreni


Svært få vet at Studio Nr.113 ikke bare var det første escape rommet til parapark –det var også det første escape room spillet i hele verden. Alt startet med studio nr.113.

I rommets historie finner vi et svært giftig forhold mellom to naboer, som fører en psykologisk krig mot hverandre.

Din oppgave, er å undersøke og bruke ledetrådene du og din gruppe finner til å komme dere ut av leilighetene før de to naboene kommer hjem. Studio nr.113 vil få deg til å stille spørsmål som, hvorfor er forholdet mellom disse to så ille? Hva har skjedd med naboene? Hvordan kjenner de egentlig hverandre?

Gjennom samarbeid, logisk tenking og et godt øye for detaljer, vil du og din gruppe måtte arbeide mot klokka i en nervepirrende og stressende situasjon! Kanskje vil naboene til slutt samarbeide like bra som deg og din gruppe?
Passasje 9

En gruppe turgåere gikk seg vill i skogen. Da de kom over en liten hytte valgte de å søke ly, men så fort de lukket døren –låste den seg. De fant raskt ut at hytten tilhørte en troll familie. Flere lag har forsøkt å hjelpe dem, men de som brukte mer enn én time - kom aldri ut igjen. Tar du og din gruppe utfordringen? Tred inn i den niende passasjen, og forsøk å finne veien ut før trollene returnerer hjem! Tør du? KONTAKT OSS!!!

Contact us

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Telefonnummer: +47 405 89 383
E-mail: oslo@parapark.no
Parkeringsplass i gården. (Husk P-billett!)
Book våre escape room

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

+47 405 89 383

oslo@parapark.no

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

+47 405 89 383

oslo@parapark.no