nor
eng
nor
eng
menu

Hva er Houdini skala?

Houdini skala er Paraparks egne skala av vanskelighetsgrader. Houdini skalaen viser hvor mye tålmodighet, konsentrasjon, samarbeidsevne, oppfinnsomhet, selvdisiplin og kombinasjonsevne som må til for å kunne unnslippe de ulike parapark rommene. Houdini skalaens høyeste grad er 5 ”Houdini”, og de originale Parapark rommene har enten 4 eller 5 på Houdini skalaen.
houdini houdini houdini houdini houdini

Hvem er Houdini?

Harry Houdini var en ungarsk magiker og escapologist populær på det tidlige 20.århundre. Han ble født Erik Weisz i Budapest, Ungarn i 1874. Hans spesielle evner og talent har ført han til et evig … som en av de største magikerne gjennom tidene.

Houdinis liv og mange talenter har vært grunnlag for mange bøker og filmer også  i etterkant av hans død. Houdini kunne unnslippe hva som helst og hvor som helst, inkludert handjern, vanntanker, tvangstrøyer og amerikanske og russiske fengsler.

Vi har dermed valgt å navngi vår skala for vanskelighetsnivå, i ære av Ungarske Harry Houdini – Houdini Skala. 

houdini

Historiene bak våre rom

 
Studio Nr. 113 - Metropolitan schizofreni


Det er ganske få som vet at det var ikke bare det første Parapark rommet, men det aller første room escape bane i hele verden. Alt har startet med dette. I bakgrunnen er det et meget forgiftet forhold mellom to naboer. De har startet en psykologisk krigføring mot hverandre, og virkningene kan kjennes i leiligheten. De bruker de merkeligste ting, og det er din oppdrag å undersøke deres forlatte rom for ledetråder som hjelper deg og laget ditt å komme dere ut. Hvorfor er forholdet så ille? Hvordan kjenner de hverandre? Om du tør, lås deg inn i et studio av en syk sjel. Finn ut hva som kan ha skjedd og slipp deg ut med å få naboene samarbeide akkurat så godt som teamet ditt :)
Tål de rare lydene: knirkende dører, skritt og den uopphørlig tikkende klokken.Passasje 9

En gruppe mennesker gikk en tur, men gikk seg villt i skogen. Heldigvis fant de en liten hytte, men etter at de gikk inn låste døren seg. Senere fant de ut at det er hjemme til en troll familie. Det var mange lag som forsøkte å hjelpe dem, men de, som ble der inne lengre enn én time, slapp seg aldri.Nå har gruppen et oppdrag: komme seg innom passasjen så at dere kan slippe ut til virklige verden igjen innen 60 minutter, før trollene kommer hjem - Om dere kan…. KONTAKT OSS!!!

Contact us

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Telefonnummer: +47 405 89 383
E-mail: oslo@parapark.no
Parkeringsplass i gården. (Husk P-billett!)
Booking

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

+47 405 89 383

oslo@parapark.no

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

+47 405 89 383

oslo@parapark.no