nor
eng
nor
eng
menu

Hva er Houdini skala?

Vanskelighetsgrader. Houdini skalaen viser hvor mye tålmodighet, konsentrasjon, samarbeidsevne, oppfinnsomhet, selvdisiplin, kombinasjonsevne og teamarbeid er det som trengs for å kunne slippe fra de enkelte Parapark rommene. Skalaens maksimum er 5 houdini, og de originelle Parapark rommene har 4 eller 5 på houdini skalaen.
houdini houdini houdini houdini houdini

Hvem er Houdini?

Harry Houdini var en ungarsk magiker og escapologist populær tidlig i det 20. århundre. Han ble født Erik Weisz i Budapest, Ungarn, i 1874. Hans spesielle evner førte til en varig ry som en av de største magikere gjennom tidene. Hans liv og talenter har vært gjenstand for mange bøker og filmer etter hans død. Ifølge G.B Shaw var Houdinis navn den mest nevnte etter Jesus og Sherlock Holmes i begynnelsen av det 20. århundre. Han klarte å slippe fra hva som helst og hvor som helst: håndjern, vanntanker, tvangstrøyer, amerikanske og russiske fengsler.
Derfor gjorde vi ham den æren å kalle vanskelighetsgraden vår for Houdini skala.
houdini

Historiene bak våre rom

 
Studio Nr. 113 - Metropolitan schizofreni


Det er ganske få som vet at det var ikke bare det første Parapark rommet, men det aller første room escape bane i hele verden. Alt har startet med dette. I bakgrunnen er det et meget forgiftet forhold mellom to naboer. De har startet en psykologisk krigføring mot hverandre, og virkningene kan kjennes i leiligheten. De bruker de merkeligste ting, og det er din oppdrag å undersøke deres forlatte rom for ledetråder som hjelper deg og laget ditt å komme dere ut. Hvorfor er forholdet så ille? Hvordan kjenner de hverandre? Om du tør, lås deg inn i et studio av en syk sjel. Finn ut hva som kan ha skjedd og slipp deg ut med å få naboene samarbeide akkurat så godt som teamet ditt :)
Tål de rare lydene: knirkende dører, skritt og den uopphørlig tikkende klokken.Passasje 9

En gruppe mennesker gikk en tur, men gikk seg villt i skogen. Heldigvis fant de en liten hytte, men etter at de gikk inn låste døren seg. Senere fant de ut at det er hjemme til en troll familie. Det var mange lag som forsøkte å hjelpe dem, men de, som ble der inne lengre enn én time, slapp seg aldri.Nå har gruppen et oppdrag: komme seg innom passasjen så at dere kan slippe ut til virklige verden igjen innen 60 minutter, før trollene kommer hjem - Om dere kan…. KONTAKT OSS!!!

Contact us

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Telefonnummer: +47 405 89 383
E-mail: oslo@parapark.no
Parkeringsplass i gården. (Husk P-billett!)
Booking

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo

Pilestredet 75c/ inngang 47, Oslo